Sectoren

Van primer tot afwerkingslak:
verfsystemen voor elke sector

We spitsen onze hoogkwalitatieve verfsystemen toe op verschillende sectoren. Elke sector heeft immers z’n eigen finesses en vereisten, wij stemmen onze oplossingen er moeiteloos op af. Een exacte kleur, corrosiewerend, uv-bestendig, of nog iets anders? Vertel ons uw wensen, wij adviseren u vakkundig!  

Landbouw- & commerciële uitrusting

Elke machine is uniek, de productiecondities, verwachtingen en kwaliteitseisen zijn dat ook. Daarom kiezen wij er bewust voor om niet met standaardoplossingen te werken. We stellen ons flexibel op en luisteren naar uw wensen, de toepassingen, … Een tweelagensysteem met een hoge corrosieweerstand? Een uv-bestendig tweecomponentensysteem voor buitenmachines? De mogelijkheden zijn legio. Wij adviseren u persoonlijk en werken graag een oplossing op maat van uw machines uit!

Algemene industrie

Groot of klein project? U kunt altijd rekenen op onze flexibele aanpak, ook voor kleinere productiehoeveelheden. We brengen steeds verfsystemen die inspelen op uw verwachtingen. Van sterke hechting over grote dekkracht tot snelle droging, we adviseren u graag over de ideale oplossing. Een PU coating ‘direct to metal’ of éénlaagssysteem voor een directe afwerking? Vertrouw op onze enorme knowhow voor een vlekkeloos eindresultaat!

Transport

Voor elke vloot de perfecte kleur bij Advanced European Coatings! Wij beschikken over een enorme kleurenbibliotheek en kunnen ook uw exacte bedrijfskleuren reproduceren. Staal, aluminium, inox, … wij voorzien elke ondergrond van de ideale kleur via o.a. 2 component PU primers, 2K epoxyprimers & hoogglans PU lakken. Onze kwalitatieve systemen beschermen uw vloot tegen corrosie en behouden hun mooie glans. Daarnaast geven onze garantiesystemen nog dat extra tikje zekerheid!

Zwaar materieel

Vertrouw op onze diepgaande kennis van de industrie voor kostenefficiënte coatings van de beste kwaliteit. Onze producten worden al jaar en dag toegepast in de meest veeleisende omstandigheden en hebben hun capaciteiten al meer dan bewezen. De primers en lakken beschermen voertuigen en machines tegen corrosie, chemicaliën, uv-schade en vervaging. Bovendien voldoen ze aan de strenge OEM-specificaties op vlak van duurzaamheid, kleurharmonie en esthetiek.

Vragen?

Vragen? Onze experten staan voor u klaar!
Bel op +32 (0)59 65 00 65 of mail naar info@aecpaints.com.

Oplossingen voor elke sector

Van plastiek tot metaal en van landbouwmachine tot transportvloot, onze verfsystemen bieden een oplossing voor heel uiteenlopende toepassingen. Topkwaliteit staat hierbij altijd centraal!

Hoogkwalitatieve producten

Primers, topcoats, tinters, … we brengen gespecialiseerde producten voor uw bedrijf. We luisteren naar uw wensen en adviseren gericht over verfsystemen die hier helemaal bij aansluiten!